B ris, ribs og pulled pork - Når man først smager autentisk amerikansk BBQ, er det let at forstå, hvorfor folk strømmer til de steder, hvor langsom røgning tages meget alvorligt. I et par år har man dog ikke behøvet at tage til en hytte i Texas for at få et stykke kød røget low-and-slow; den første i Sverige var Holy Smoke BBQ i Bräcke uden for Höganäs, som nu har samlet sin ekspertise for alle, der vil lære, hvad der kræves til et fuldgyldigt BBQ-måltid.
Her finder du tips til at vælge den rigtige rygeovn, teorien bag rygning, træsorter, ild og kød - og ikke mindst opskrifterne på Holy Smoke's populære BBQ-retter, inklusive alt tilbehør og saucer, der passer til dem. Opskrifterne omfatter både klassisk Texas Style BBQ og mere moderne fortolkninger. Forfatterne tager dig også med på et roadtrip til omkring 20 af USA's bedste BBQ-restauranter.
Johan Fritzell er en hjemmerøger, der efter en 40-års krise købte en gigantisk røgeovn uden nogen egentlig plan. Et indfald, der resulterede i det, der nu er Holy Smoke BBQ. Hans makker, Johan Åkerberg, er uddannet kok fra Grythyttans restaurantskole og forfatter til et par prisbelønnede kogebøger, bl.a. Smoke (2015).
Sideantal: 219
Format: Hardback
Sprog: Svensk