The Garden Chef - Recipes and Stories from Plant to Plate
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 0 stk.
- Butik Stockholm 0 stk.
- Butik Malmö 2 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKK30 DAGES ÅBENT KØB
-
Information
-
For mange kokke er deres haver en direkte forlængelse af deres køkkener. Uanset om det er et lille tag i byen til dyrkning af urter og krydderier eller en større grund med frugttræer og grøntsager, giver disse frugtbare pletter ingredienserne og inspirationen til utallige sæsonbetonede retter.
Havekokken indeholder mere end 100 fantasifulde havefokuserede opskrifter fra de medvirkende restauranter og udforsker, hvordan 40 af verdens bedste kokke dyrker og laver mad med ingredienser, de vælger at dyrke i deres haver, og giver en unik inspirationskilde til madelskere med grønne fingre.
Udforsk fascinerende historier og signaturopskrifter fra køkkenhaverne hos 40 af verdens bedste kokke, både etablerede og nye talenter, med et væld af smukke billeder, der giver visuel inspiration. Listen over kokke omfatter Michel & Sébastien Bras, Manoella Buffara, Magnus Nilsson, Matt Orlando, Simon Rogan, Ben Shewry og Alice Waters.
Haverne er fra hele verden og omfatter traditionelle køkkenhaver, kolonihavehuse med polytunneller og højbede, aeroponiske taghaver, drivhuse og bysamfundsgårde og mikrofarme. De præsenterede kokke giver indsigt i de dyrkningsmetoder, de anvender, og giver oplysninger om de vigtigste planter og sorter, der dyrkes.
Introduktionen er af Jeremy Fox, forfatter til On Vegetables, også udgivet af Phaidon.
Format: Flexibound
Størrelse: 270 x 205 mm
Sider: 256 sider
Illustrationer: 300 illustrationer
ISBN: 9780714878225
Sprog: engelsk
-
-
Levering og fragt
-
Leverings artikelnummer: 9780714878225 EAN: 9780714878225
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.