Hardcore Carnivore Meatchelada er det femte og seneste krydderi fra Jess Pryles.
Meatchelada er en førsteklasses rub med chili og lime, som giver kødet et ekstra kick. Den er rig og kompleks i smagen og er perfekt som rub. Den er magisk på kylling, fajitas og grillet kød. Den passer til østers, pommes frites, æg, elotes (majskolber), edamamebønner og endda grøn melon. Eller hvorfor ikke krydre kanten på dit ølglas, når du drikker en lys pilsner.
Anvendelse: Tør kødet med køkkenrulle, og drys derefter rigeligt med Hardcore Carnivore Meatchelada inden tilberedning. Alternativt kan du bruge Meatchelada på det tilberedte kød for at få maksimal smag.
Hardcore Carnivore Meatchelada er fri for glutamat (MSG) og fri for kunstige farvestoffer.
Indhold: Chili, krydderier, salt, citronsyre, brunt sukker, limepulver og tørret hvidløg
Oprindelse: USA,
Vægt: 241 g
Opbevares tørt, køligt og mørkt.
Skabt af Jess Pryles og ”Proudly made in Texas”
Om Jess Pryles:
”Australian by birth, Texan by choice”, Jess Pryles er en respekteret ekspert i Texas BBQ og konkurrence BBQ. Hun er grundlægger af Australasian Grill Alliance og skaberen af Hardcore Carnivore-serien af rubs. Ud over at holde foredrag ved arrangementer, der er sponsoreret af institutioner som Texas A&M University, American Meat Science Association og Texas Beef Council, optræder hun også i forskellige tv-programmer som Food Network og Today. Hun er også blevet interviewet i publikationer som Parade, Food & Wine og Austin Chronicle, blandt andre. Jess bor og arbejder i Austin, Texas.