Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Grönsaker -Tillbehör & garnityr av Tommy Myllymäki

252 kr.
1355-12305
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 2 stk.
  • Butik Stockholm 2 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Når man begynder at tilberede hele grøntsager i ovnen, opdager man mange nye smage og nuancer, som man måske ikke tidligere har oplevet i en grøntsag. For eksempel elsker jeg kombinationen af ristet blomkål - sprødt ydre, blødt midterlag og knasende midte - med brunet smør, kapers og citron.

      Med udgangspunkt i sine yndlingsgrøntsager skaber Tommy spændende og lækkert tilbehør med grøntsagen i fokus. De fleste af retterne fungerer som et af flere tilbehør til f.eks. kød eller fisk, men kan også spises som hovedret. Hver ret er ledsaget af tips til, hvordan man serverer den, og hvad den passer bedst til.

      Der er opskrifter på både varm og kold mad. Alt fra grillede porrer med gedeost og pinjekerner og bagt jordskok med fløde og mandler til agurke- og avocadosalat med fiskesauce. Maden er enkel, men sofistikeret. For dem, der har lyst, er der også trin-for-trin-instruktioner til mere avancerede garniture, som Tommy har konkurreret med i Bocus d'Or.

      Supplementer & garniture giver dig viden om, hvordan du inddrager grøntsager i din madlavning og et fundament i forskellige madlavningsteknikker som helbagning, dampning og rågrilning. Bogen indeholder mere end 120 opskrifter.

      "Mesterkokken Tommy Myllymäki går i dybden med sine yndlingsgrøntsager og viser, hvor elegant en grøntsagsret også kan være."
      Allt om Mat

      "Det er stort set umuligt ikke at få lyst til at lave og spise mad, når man bladrer igennem Tilbehør og pynt af Sveriges måske fremmeste kok lige nu: Tommy Myllymäki."
      Svenska Dagbladet

      Tommy Myllymäki er en af Sveriges mest anerkendte kokke. Han optræder jævnligt i TV4's Nyhetsmorgon og Mitt kök. I 2007 blev Tommy Årets Kok, i 2011 fik han sølv i Bocuse d'Or, og i 2014 vandt han guld i Bocuse d'Or Europe og skal deltage i den internationale udgave af konkurrencen i januar 2015. Han står bag en række restauranter, bl.a. Sjön i Jönköping og er kreativ direktør for Taverna Brillo i Stockholm. I 2013 udgav han sin første kogebog - Sauces.

      Sprog: Svensk
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: 9789127140097 EAN: 9789127140097
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk