Det skriver forlaget:
Her er bogen, der løfter dine grønne køkkeneventyr til nye højder. Rain Lundström inviterer dig med på en rejse gennem asiatiske køkkener og dykker ned i gastronomiske vidundere og smagssanselige hemmeligheder.
I Grønt Asien dækker hun det bedste fra Japan, Kina, Indien, Vietnam, Korea, Thailand, Sri Lanka, Malaysia og Indonesien. Her finder du alt fra umami-fyldte japanske ramen og kunsten at folde dumplings til hjemmelavet vegansk kimchi og hverdagsvenlig palak paneer.
Opskrifterne i bogen spænder fra hurtige retter med ingredienser, du finder i dit nærmeste supermarked, og videre til nye bekendtskaber. Du vil opdage ingredienser, smagsgivere, teknikker og raffinementer, der vil tage din grønne madlavning til et helt nyt niveau.
Her lærer du, hvordan du navigerer i en asiatisk købmandsbutik, og kommer derfra med ting, som du faktisk vil bruge og blive bedste venner med i køkkenet.
Green Asia er kogebogen, der er lige så essentiel for hverdagskokken, som den er for madnørden. Sig farvel til smagløs vegansk mad, og gør dig klar til at blive fortryllet af det grønne asiatiske køkken!
Rain Lundström har en baggrund som grundlægger og chefredaktør for madmagasinet Vegourmet. Hun arbejder i dag som marketingmedarbejder, madkreatør og stylist. Rain har boet i Japan og rejst, spist og kogt sig gennem det meste af Asien. Hun er en smagfuld og madnørdet opskriftsmager, der brænder for at tage det veganske køkken til nye niveauer og formidle madkærlighed i tekst.
- Udgiver: Norstedts
- Sæson: 2020 Forår
- Type: Indbundet
- Emne: Mad og drikke
- Fotograf: Maggie Soltani
- ISBN: 9789113100951
Sprog: Svensk