Cream of tartar (E336) - The Kitchen Lab
1429-27720
Lagerstatus
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKK30 DAGES ÅBENT KØB
-
Information
-
Vinsten, eller Cream of Tartar, som det er blevet kendt som, siden det blev mere tilgængeligt efter amerikansk indflydelse, har det kemiske navn kaliumtartrat. Det bruges i bagning til at give volumen og stabilitet til marmorkugler og souffler, kan forhindre flødeskum i at destabilisere sig og giver en cremethed til glasuren. Når man tilsætter margarine, fremskynder en lille mængde skumdannelsen og hjælper med at stabilisere strukturen, hvilket igen skaber mere volumen. Det forhindrer sukker i at krystallisere og fungerer som hævemiddel i bagværk. Sammen med bikarbonat danner det bagepulver. En knivspids vinsten tilsat vandet, når man koger grøntsager, hjælper dem med at bevare deres friskhed. Bruges også i visse konfektureprodukter. En almindelig anvendelse uden for madlavning er at bruge det til at lave legedej til børn.
Anvendelse: Doser efter behov. Indtil ca. 1 g pr. æggehvide, når du laver dejen.
Opbevaring: Opbevares tørt, køligt og uden direkte sollys. Bruges inden for 6 måneder efter åbning.
Ingredienser: Kalium vätetartrat E336 (Antioxidant)
Tal pr. 100g:
Energi: 1348,1kj/317,2kcal
Fedt: 0g
Kulhydrater: 79,3g
Heraf sukkerarter: 0g
Fremstillet af vores venner Særlige ingredienser
-
-
Levering og fragt
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.