I 2019 lukkede Magnus Nilsson Fäviken. Hans unikke restaurant midt ude i ingenting blev verdensberømt og var på toppen, da han tog beslutningen. Her er historien om Fäviken, hvordan den blev en destination i verdensklasse, hvordan branchen, den var en del af, har ændret sig, og hvorfor Magnus til sidst valgte at forfølge nye projekter. Fäviken: 4015 Days, Beginning to End er en vigtig kommentar til nutidens madkultur og indeholder oplysende essays om så vidt forskellige emner som kreativitet, balancen mellem familieansvar og restaurantdrift, hykleriet omkring bæredygtighedsperspektiver i restauranter, søgen efter mådehold, sociale medier, imitation vs. plagiat, fine dining, gæstfrihed og service samt vigtigheden af håndværk frem for innovation. Bogen indeholder også en kronologisk liste over alle retter, der nogensinde er blevet serveret på restauranten, og fremhæver 100 mindeværdige opskrifter. Bogens fantastiske fotografier er en blanding af arkivbilleder og nyere billeder af maden, restauranten, personalet og miljøet omkring Järpen i det nordlige Sverige. Et strukturelt omslag af blåt stof og rødt papir med en træfiber-effekt refererer til Fävikens form og farve.
Vægt: 1,6 kg
Dimensioner: 22 × 3,5 × 30 cm
Format: Hardback
Sider: 324
Sprog: engelsk
ISBN: 9781838661250
Sprog: engelsk