-
Information
-
EL BULLI 2005-2011 - Albert & Ferran Adria er et fysisk gigantisk 7-bindsværk på 20 kg (!), der dækker de sidste 6 år af den ikoniske restaurant elBulli i Roses, Spanien. Med over 1.400 smukke billeder kan du i detaljer se Adria-brødrenes indviklede kreationer.
Fem gange kåret som "verdens bedste restaurant" var elBulli verdens mest eftertragtede restaurant og legendarisk for sin køkkenchef Ferran Adrias gastronomiske innovationer. Hvert år var menuen helt anderledes, og over hundrede helt nye retter blev udviklet af det kreative team på elBulli-værkstedet i Barcelona. Retterne blev skabt over en seks måneders periode ved hjælp af innovative teknikker og koncepter, der flyttede grænserne for high-end restaurantkøkken.
ElBulli 2005-2011 er et katalog over restaurantens bemærkelsesværdige kreative udvikling i dens sidste år og indeholder detaljerede opskrifter og farvefotografier til hver ny ret samt analyser af de kreative metoder og forklaringer på nye teknikker.
Indbundet: 2720 sider
Udgiver: Phaidon Press Ltd; Slp edition (10 Mar 2014)
Sprog: Engelsk
ISBN-10: 0714865486
ISBN-13: 978-0714865485
Produktmål: 32,3 x 33,3 x 41,7 cm
Sprog: engelsk
-
-
Levering og fragt
-
Leverings artikelnummer: 9780714865485 EAN: 9780714865485
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.