DryAge Bag til små charcuterivarer - Umai
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 9 stk.
- Butik Stockholm 9 stk.
- Butik Malmö 1 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKK30 DAGES ÅBENT KØB
-
Information
-
Poser til mørning af de lidt mindre stykker charcuteri som capicola, lonzino, breasola, prosciutto eller guanciale. Poserne fungerer på samme måde som de andre fra UMAi og bruger membranen i åbningen til at lukke luft ind og væske ud, hvilket gør mørningsprocessen meget hurtigere, og din tålmodighed med at lade tingene tage tid bliver yderligere forkortet. Kan rumme ca. 1,5-2,5 kg kød.
Pakken indeholder:
3 UMAi DryAge-poser 25 x 27,5 cm
5 VacMouse-membraner
Forseglet med en vakuummaskine.
CHRSM
-
-
Levering og fragt
-
Leverings artikelnummer: CHRSM EAN: 859010004030
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.