Unique Umai Dry® er en membranteknologi, der skaber et perfekt tørt miljø for kødet.
Med Dry Age Bag kan du nemt lave capicola, bresaola, parmaskinke, pancetta og alt sammen uden svineri, uden lugt, men helt enkelt og problemfrit inde i posen.
Dit resultat bliver lækkert charcuteri, der vil imponere dine venner og familie, perfekt til forretter og snacks.
Membranerne, som du lægger i poserne, frigiver fugten fra kødet, men absorberer ikke noget udefra. Der opstår ingen lugt under processen. Det er en fordel at placere posen med kødet på en rist i køleskabet.
Pakken indeholder:
- 3 Umai Drybags 25x26 cm, passer til ca. 1,5-2,3 kg kød.
- 2 20x43 cm, passer til ca. 1.5-3 kg kød.
- 5 membraner eller strimler, som du forsegler i posen med din vakuummaskine.
- 1 pose Instacure, som du tilsætter i hver pose. Instacure er en blanding af natriumchlorid og natriumnitrit. Posen rækker til ca. 13,5 kg kød.
- 1 pose enebær.
Instruktioner på engelsk medfølger.
OBS! Kræver en vakuummaskine, og hvis du har brug for en, har vi dem her.
.