Om dextrose
Dextrose af høj kvalitet - et naturligt forekommende monosaccharid, der findes i planter - fra vores engelske venner hos Special Ingredients. Dextrose er et kulhydrat, der hurtigt optages i blodet og hjælper med optagelsen af andre næringsstoffer. Det har en bred vifte af anvendelser i alt fra juice og cocktails til kager og andet bagværk. Det er ca. 70% så sødt som almindeligt sukker. Dextrose er meget hygroskopisk, hvilket betyder, at det let absorberer vanddamp fra omgivelserne. Brug det til at gøre fondant mere fleksibel eller til at forhindre dannelsen af iskrystaller, når du laver is. Man kan også lave sin egen Dextrosol og tage det under træning for at få et hurtigt energiboost. n
Anvendelse:
nTilsæt efter smag og behag. Hvis du bruger det til bagning, skal du tilsætte lidt mere væske, da dextrose absorberer lidt mere væske end almindeligt sukker. Indhold:DekstroseOpbevares på et tørt, køligt og mørkt sted. Åbnet pakke kan holde sig i seks måneder. Bør ikke spises i sin rene form.