En guide til levende, vegetarisk mexicansk husmandskost, fuld af naturligt veganske, glutenfri og mælkefrie retter
Vegetarisk mad er dybt vævet ind i Mexicos mangfoldige kulinariske historie. I denne bestselleropskriftsamling fra bestsellerforfatteren af Mexico: The Cookbook vil hjemmekokke opdage lækre traditionelle og moderne retter lavet med majs, bønner, krydderier og det utrolige udvalg af frugter, grøntsager, bælgfrugter, frø og spiselige blomster, der dyrkes i hele Mexico.
Disse autentiske opskrifter er retter, der har været kødfri fra starten, og som fremhæver Mexicos fremragende køkken i stedet for at stole på ingredienser, der er svære at finde, eller erstatninger. Hver ret præsenteres med klare, enkle instruktioner, der er tilgængelige for hjemmekokke på alle niveauer.
Sammen med autentisk morgenmad, frokoster, middage og desserter indeholder bogen et helt kapitel om bælgfrugter - proteinrige superfoods som kikærter, bønner og linser - samt særlige afsnit om brød, drikkevarer, saucer og basale ting, som enhver fan af mexicansk mad bør mestre.
Kapitler og opskrifter inkluderer:
Frokost: Huevos Ahogados, Oaxacan Mushroom Turnovers
Frokost: Pasilla-chiles fyldt med bønner og svøbt i vejbred, vegetarisk ceviche
Snacks (Botanas y Antojitos): Syltede jalapeños
Salater og tilbehør: Kartoffelsalat med brøndkarse og avocado
Supper: Mexicansk majssuppe
Entradas: Salat af vandmelon og tequilajicama
Platos Fuertes: Ancho-chiles fyldt med tamal-grøntsager
Grøntsager: Hvid bønnesalat med grøntsager
Desserter: Mango Tarte Tatin, hurtig melfri chokolade- og pekannøddekage
Brød: Gedeost- og squashbrød
Drinks: Watermelon and Strawberry Cooler
Grundlæggende: majstortillas
Moles, saucer og marinader (moles, salsa og adobos): spicy adobo
Specifikationer
Vægt: 1,6 kg
Mål: 19 × 3,7 × 27,5 cm
Format: Hardback
Antal sider: 416
Sprog: Engelsk
ISBN 9781838665265
Sprog: engelsk