En af de hurtigst voksende kostbevægelser har endelig fået sin første solide guide til at nyde hundredvis af naturligt glutenfri opskrifter fra hele verden. Denne bog beviser, at det at spise glutenfrit aldrig behøver at begrænse dig med hensyn til smag eller kulinarisk nysgerrighed. Med 350 naturligt glutenfri opskrifter fra alverdens madkulturer bringer The Gluten-Free Cookbook eksotiske steder til dit køkken uden risiko for allergiske reaktioner. Bogen indeholder hverdagsretter fra mere end 80 lande - og fremviser en række opskrifter, der er naturligt glutenfri i stedet for at være afhængige af ingrediensudskiftninger. Fra morgenmad til aftensmad og dessert (og endda nogle snacks) er der opskrifter, der er nemme at bruge på alle tidspunkter af dagen, hvilket gør dette til en tung ressource og reference på hylden. Det gør det nemt at udvide sit kulinariske repertoire, uanset om man er på en glutenfri diæt eller bare gerne vil eksperimentere med glutenfri retter på menuen. Opskrifterne omfatter hits som stuvede hestebønner (Egypten), sommerruller (Vietnam), ærte- og skinkesuppe (Storbritannien), rejer og gryn (USA), bøf med chimichurri-sauce (Argentina), bibimbap (Korea), pavlova (Australien) og vaniljeflan (Mexico).
Vægt: 1,6 kg
Dimensioner: 19 × 3,8 × 28 cm
Format: Hardback
Antal sider: 432
Sprog: Engelsk
ISBN: 9781838663131
Sprog: engelsk