Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Charcuterie: From Scratch - Tim Hayward

130 kr.
1987-26264
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Charcuterie: From Scratch af Tim Hayward er en praktisk håndbog fuld af opskrifter, teknikker og alt, hvad du behøver at vide for at behandle og konservere kød og lave charcuterie fra bunden. Det er meget nemmere, end du tror, at konservere og salte derhjemme, og denne bog forklarer, hvordan man gør. Tim Hayward går grundigt til værks og underviser i alt fra de grundlæggende principper for charcuteri, såsom vigtigheden af saltindhold, temperatur, fugtighed og tid, til alle de klassiske teknikker til modning og saltning, tørring og konservering. Med klare instruktioner og billeder forklares processen trin for trin, og du lærer, hvad der virker og hvorfor. Da bogen er fyldt med idiotsikre opskrifter, vil du snart mestre et væld af lækkerier som paté, pastrami, baconrygning, saltet oksekød, corned beef, andeconfit og meget mere. Bogen er spækket med nyttig og tilgængelig information med fokus på at lære håndværket fra bunden.


      Vægt: 0,29 kg
      Mål: 14 × 1,1 × 19 cm
      Format: Pocket
      Antal sider: 176
      Sprog: engelsk
      ISBN: 9781787138155



      Sprog: engelsk
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: 9781787138155 EAN: 9781787138155
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk