Charcuterie: From Scratch af Tim Hayward er en praktisk håndbog fuld af opskrifter, teknikker og alt, hvad du behøver at vide for at behandle og konservere kød og lave charcuterie fra bunden. Det er meget nemmere, end du tror, at konservere og salte derhjemme, og denne bog forklarer, hvordan man gør. Tim Hayward går grundigt til værks og underviser i alt fra de grundlæggende principper for charcuteri, såsom vigtigheden af saltindhold, temperatur, fugtighed og tid, til alle de klassiske teknikker til modning og saltning, tørring og konservering. Med klare instruktioner og billeder forklares processen trin for trin, og du lærer, hvad der virker og hvorfor. Da bogen er fyldt med idiotsikre opskrifter, vil du snart mestre et væld af lækkerier som paté, pastrami, baconrygning, saltet oksekød, corned beef, andeconfit og meget mere. Bogen er spækket med nyttig og tilgængelig information med fokus på at lære håndværket fra bunden.
Vægt: 0,29 kg
Mål: 14 × 1,1 × 19 cm
Format: Pocket
Antal sider: 176
Sprog: engelsk
ISBN: 9781787138155
Sprog: engelsk