Casing Pack til salami og fermenterede pølser - Umai
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 12 stk.
- Butik Stockholm 12 stk.
- Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKK30 DAGES ÅBENT KØB
-
Information
-
Med UMAis tarmposer er det nemmere end nogensinde at lave pølser og salami. Poserne fungerer som fjer, men er åndbare og giver dig mulighed for at lave tørrede fermenterede pølser meget hurtigere.
Produktet kan bruges uden en vakuummaskine, men også med en. Forsegl den ene ende, og fyld din pølsedej i muffen/posen. I den anden ende placeres UMAi-membranen, som tillader luft at komme ind i posen, mens væsken slipper ud, og derefter forsegles den. Pølsen fermenterer derefter i et par dage under rolige forhold, inden den tilbringer et par uger i køleskabet. Når den endelig har tabt 35-40% af sin vægt, er den klar til at blive skåret op til et charcuteribræt og nydt foran tv'et, der viser kvalifikationen til Årets Kok (NB! Kun ét serveringsforslag).
Bemærk, at kød og krydderier ikke medfølger (ej heller kødhakker eller pølsesprøjte). Produktet indeholder dog:
10 meter x 50 mm UMAi Dry-poser (nok til 11-14 kg kød)
Bundtape til nem forsegling uden vakuummaskine.
-
-
Levering og fragt
-
Leverings artikelnummer: SCAS50 EAN: 859010004061
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.