Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Carrageenan Iota (E407a) - The Kitchen Lab

1429-16810
Bind:
100 g
100 g 250 g
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Om Carrageenan Iota (E407a)

      Carrageenan Iota er et stabiliseringsmiddel, der kan bruges til at lave elastiske geléer eller glasurer - fantastisk til mousser og toppings på kager og bagværk. Det reagerer med calcium, hvilket gør det velegnet som stabilisator i opskrifter med mejeriprodukter.
      Anvendelse

      Dosis 0,2 - 2 vægtprocent. Tilsættes væsken og opvarmes under omrøring til mindst 70 grader. Gelen dannes, når blandingen afkøles. pH-opløselighed - 4,5-10.

      Indhold:
      Carrageenan Iota (E407a)
      Opbevares tørt, køligt og mørkt. Bør ikke spises i sin rene form.
  • Levering og fragt
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk