Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Calciumsulfat (E516), 100g - The Kitchen Lab

83 kr.
1429-16083
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 10 stk.
  • Butik Stockholm 10 stk.
  • Butik Malmö 1 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Om calciumsulfat (E516)

      Calciumsulfat er et naturligt forekommende salt - ligesom det almindelige bordsalt natriumchlorid. Saltenes anvendelsesområder er dog forskellige. Brug calciumsulfat til at forbedre teksturen, som en stabilisator eller til at regulere surhedsgraden i produkter. Det er en god kilde til calcium og kan tilsættes tofu for at forbedre stabiliteten. Hvis det bruges i brød, forhindrer det klæbrige og bløde deje.
      Anvendelse

      Efter behov - det er let at opløse.

      Indhold:
      Naturligt calciumsulfat (E516)
      Opbevares mørkt, køligt og tørt.
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: 5060341110597 EAN: 5060341110597
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk