Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Brynt smör: En kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag - Julia Tuvesson

214 kr.
  • Senaste titeln från Julia Tuvesson (Tuvessonskan)
  • Vegetarisk kokbok med fokus på brynt smör
  • Ett 40-tal blivande klassiska recept
1355-23652
 
Læg i indkøbsvognen
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 1 stk.
  • Butik Stockholm 1 stk.
  • Butik Malmö 1 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Det er en ubestridelig sandhed, at alt smager bedre med brunet smør. Malmø-forfatteren Julia Tuvesson, eller Tuvessonskan, som vi plejer at kalde hende, har udforsket denne sandhed i sin seneste titel Brunet smør: En kogebog om en af madhistoriens lækreste fejltagelser.

      I sine tidligere titler Plåtmat og Käka Grönt har hun allerede startet sit kogebogsforfatterskab med vegetariske opskrifter. I denne nye bog fortsætter hun i samme grønne spor, men med fokus på, hvordan det brunede smør i forskellige variationer kan løfte retterne på bedste vis. I omkring 40 opskrifter, der spænder fra brunch, hurtig hverdagsmad, enkel festmad, søde og salte retter, snacks og aperitiffer, viser hun os, hvor smørret skal bruges. Alt er krydret med etnologiske tekster (etnologi er forfatterens andet hovedfag) om smørrets historie og kulinariske fejltagelser, der har været vellykkede. En vidunderlig vegetarisk kogebog for alle, der kan lide brunet smør!

       

      Forfatter: Julia Tuvesson
      Fotograf: Miriam Preis
      Udgiver: Norstedts
      Sprog: svensk
      Udgivelsesdato: 15. oktober 2020
      Indbindingstype: Indbundet
      Antal sider: 144

      Sprog: Svensk
  • Levering og fragt
    • Leverings artikelnummer: 9789113110486 EAN: 9789113110486
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk