Inviter dine børn til at være med i køkkenet. Det er sjovt, lærerigt og gør børnene nysgerrige på nye smage og kulinariske eventyr!
VIGTIG INFORMATION FØR BRUG
Det er vigtigt at forstå, at dette er en meget skarp kvalitetskniv, som skal behandles med omhu og respekt. Kniven er ikke et stykke legetøj, og der bør altid være en voksen til stede under brugen.
DESIGN & FUNKTION
Knivens æg er meget skarp og er markeret med en streg på bladet. Bladets hæl er formet, så hånden ikke glider fremad, og det har ingen spids for at undgå stikskader. Inspirationen til bladets design kommer fra japanske grøntsagsknive - Nakiri. Kniven er slebet i en japansk vinkel, ca. 15 grader. Håndtaget er lavet af slidstærkt, grebsvenligt plast med de japanske symboler for "Child Chef". Disse er også med til at give et mere sikkert greb.
Vedligeholdelse og brug
Kniven bør vedligeholdes med et keramisk skaft. Hvis du har brug for at slibe et nyt skær, gøres det bedst på en våd sten eller i en knivsliber designet til japanske knive. Stålknive tåler ikke opvaskemaskine og skal vaskes og tørres i hånden umiddelbart efter brug. Kniven opbevares bedst på et knivstativ eller i en knivblok.
SKÆRINGSHANDSKER
Handsken beskytter dine fingre, både når du skærer med skarpe knive, og når du bruger mandolin eller rivejern. Kan maskinvaskes.
SPEKIFIKATIONER
- Knivlængde: 14 cm
- Vægt: 76 gram
- Håndtag: Grebsvenlig plast
- Knivlængde: Rustfrit stål 53-54 HRC
- /ul>.