I dag produceres grillene i Daltile, Mexico, hvor der ikke produceres andre kamadogriller end Big Green Egg. De er ISO 9001 UL-certificerede og lever op til de strengeste kvalitetskrav, man kan forestille sig.
Takket være den omhyggelige fremstillingsproces og den unikke keramik har Big Green Egg en længere levetid end sammenlignelige modeller. De kan opvarmes mindst 100.000 gange uden tab af kvalitet, og hvis man tager højde for de periodiske brandforbud, ender man med mange sæsoner.
Takket være sin alsidighed giver Big Green Egg mange muligheder. Ud over at grille ved høj varme kan du smide en pande på og stege, wokke eller servere paella. Styr luftstrømmen, og gå ned til lave temperaturer for langsom tilberedning som f.eks. et spidsbryst. Med en convEGGtor kan du skærme af for den direkte varme og bruge grillen som en ovn til at bage brød eller pizza. Når man tænker over det, kan man lige så godt droppe kogepladen, ovnen og alt andet i køkkenet. Big Green Egg klarer opgaven!
Big Green Egg MiniMax er en perfekt mellemting mellem Mini og Small. Med det formonterede stativ er det nemt at have stående på bordet og endda tage med. Desuden har den hele bredden af Small og den samme overflade til at grille på. MiniMax er velegnet til fire til seks personer og fungerer godt i restaurantkøkkener.
- Staffelfri udluftning nederst
- Staffelfri rist til at grille på
- Vandafvisende keramisk knap i toppen til at afslutte grillningen
- Knap i støbejern til at regulere varmen i toppen
- Dobbelt lag glas på hele ægget til beskyttelse mod regn
Gitterdiameter: 33 cm
Grillareal: 855 cm²
Vægt: 35 kg
Højde: 50 cm