I dag produceres grillene i Daltile, Mexico, hvor der ikke produceres andre kamadogriller end Big Green Egg. De er ISO 9001 UL-certificerede og opfylder de strengeste kvalitetskrav, du kan forestille dig.
Takket være den omhyggelige fremstillingsproces og den unikke keramik har Big Green Egg en længere levetid end sammenlignelige modeller. De kan opvarmes mindst 100.000 gange uden tab af kvalitet, og hvis man tager højde for de periodiske brandforbud, ender man med mange sæsoner.
Takket være sin alsidighed giver Big Green Egg mange muligheder. Ud over at grille ved høj varme kan du smide en pande på og stege, wokke eller servere paella. Styr luftstrømmen, og gå ned til lave temperaturer for langsom tilberedning som f.eks. et spidsbryst. Med en convEGGtor kan du skærme af for den direkte varme og bruge grillen som en ovn til at bage brød eller pizza. Når man tænker over det, kan man lige så godt droppe kogeplader og ovn og alt andet i køkkenet. Big Green Egg klarer opgaven!
Big Green Egg Mini er den mindste af deres griller. Med tilføjelsen af en Egg Carrier fungerer den lige så godt som bordgrill som picnicgrill, og den er nem at tage med. Denne model er velegnet til to til fire personer eller som supplement til en større grill. Der er ikke nogen pizzasten til minimodellen, fordi den er så lille og pæn.
- Rustfri nedre udluftningsventil
- Rustfri rist til at grille på
- Vandafvisende keramisk knap i toppen til at afslutte grillningen
- Knap i støbejern til at regulere varmen i toppen
- Dobbelt lag glas på hele ægget til beskyttelse mod regn
Gitterdiameter: 25 cm
Grillareal: 507 cm²
Vægt: 17 kg
Højde: 43 cm
.