I dag produceres grillene i Daltile i Mexico, hvor der ikke produceres andre kamadogriller end Big Green Egg. De er ISO 9001 UL-certificerede og opfylder de strengeste kvalitetskrav, du kan forestille dig.
Takket være den omhyggelige fremstillingsproces og den unikke keramik har Big Green Egg en længere levetid end sammenlignelige modeller. De kan opvarmes mindst 100.000 gange uden tab af kvalitet, og hvis man tager højde for de periodiske brandforbud, ender man med mange sæsoner.
Takket være sin alsidighed giver Big Green Egg mange muligheder. Ud over at grille ved høj varme kan du sætte en pande på og stege, wokke eller servere paella. Styr luftstrømmen, og gå ned til lave temperaturer for langsom tilberedning som f.eks. et spidsbryst. Med en convEGGtor kan du skærme af for den direkte varme og bruge grillen som en ovn til at bage brød eller pizza. Når man tænker over det, kan man lige så godt droppe kogepladen og ovnen og alt andet i køkkenet. Big Green Egg klarer opgaven!
Big Green Egg Medium er perfekt til både store og små haver. Det giver dig lidt mere uden at optage meget mere plads. Det er velegnet til seks til otte personer, så du kan sagtens lave mad nok til et par venner, medmindre I er familien von Trapp. Du kan få plads til seks kilo kød, tilberede dåsekylling eller lave gode pizzaer uden problemer. Anbefalet tilbehør er som sædvanlig en nest og en convEGGtor.
- Staffelfri udluftning i bunden
- Staffelfri rist til at grille på
- Vandafvisende keramisk knap til toppen for at afslutte grillningen
- Knap i støbejern til at regulere varmen i toppen
- Dobbeltlagsglas på hele ægget til beskyttelse mod regn
- Ristdiameter: 40 cm
Grillareal: 1140 cm²
Vægt: 51 kg
Højde: 72 cm