"At lave mad på et Big Green Egg er en alsidig oplevelse. Jeg ser det som en ovn, der tilfældigvis bor i haven og kan gøre alt, hvad en almindelig ovn kan, plus meget mere. Der er intet andet som den." - Tom Kerridge ** + *
Big Green Egg er et fænomen inden for udendørs madlavning og grillning med en hengiven fanskare og et utroligt godt omdømme. Dette er ikke bare en fantastisk grill, det er det mest alsidige og spændende madlavningssæt, der findes. Du kan ikke bare grille, stege, ryge, bage eller lave mad langsomt, men du kan også behandle den som en conro, mangal, forno, parilla, comal, tandoor eller hangi og lave et væld af internationale retter i restaurantkvalitet.
Bogen hjælper dig med at mestre Fish Tacos til venner og familie, lave en Chicken Balti til en hyggelig aften, præsentere Bistecca Fiorentina til et toscansk festmåltid eller servere en Couscous Royale til en lun sommeraften. Med kyndig vejledning fra den prisvindende madskribent Tim Hayward kan du lave enestående retter hele året rundt. Ægget og denne kogebog vil opmuntre dig til aldrig at se på madlavning på samme måde igen.
Ægget kan være nøglen til en mindeværdig udendørs begivenhed, der giver dig selvtillid til at lave mad ud over dit normale repertoire og skabe en lejlighed - uanset om det er en særlig middag for to eller en fest for mange.
Vægt 1,0 kg
Mål 19,5 × 3 × 25,5 cm
Format: Hardback
Antal sider: 256
Sprog: Engelsk
ISBN 9781787139060
Sprog: engelsk