Gratis forsendelse over 500 DKK*30 dages åbent købSikre betalinger

Bicarbonat (E500) - The Kitchen Lab

1429-16808
Vægt:
250 g
250 g 500 g 1000 g
Lagerstatus
  • Web-lagerstatus 0 stk.
  • Butik Stockholm 0 stk.
  • Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKKarrows30 DAGES ÅBENT KØB
  • Information
    • Om bikarbonat (E500)

      Dette er et naturligt bikarbonat af høj kvalitet, som i kontakt med syre fungerer godt som hævemiddel i f.eks. bagning. Bicarbonat kan erstatte bagepulver, hvis der er en syreholdig ingrediens i opskriften. En del bikarbonat svarer til to dele bagepulver. Bikarbonat er basisk og kan bruges til at øge pH-værdien. Det er værd at huske på, at nogle andre molekylære ingredienser fungerer bedst inden for bestemte pH-intervaller.

      Det er også værd at påpege, at Maillard-reaktionen - den komplekse kemiske proces, der opstår, når madens overflade bliver gyldenbrun under tilberedningen - sker hurtigere med basiske ingredienser. Du kan derfor bruge bikarbonat til at fremskynde denne proces. Det kan være nyttigt, hvis du for eksempel har besluttet, at du skal lave en fransk løgsuppe, men kun har omkring en time til det. Et andet tip er at tilsætte bikarbonat til kogevandet, 3 gram pr. liter, hvilket også fremskynder kogetiden og bevarer grøntsagernes klorofyl - det gør simpelthen dine grøntsager grønnere.

      Bikarbonat er nok den hellige gral af husmodertips - brug det til alt fra at rense afløb og fjerne lugten fra gamle kondisko til at pudse dit sølvtøj og rense fastbrændt mad fra komfuret.

      Fri for aluminium og gluten. Velegnet til både vegansk og vegetarisk madlavning. Kosher- og halalvenlig.

      Indhold:
      Bicarbonat, E500
      Opbevares tørt og køligt, væk fra varme og lys. Må ikke indtages i ren form.
  • Levering og fragt
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For at kunne afgive en anmeldelse skal du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.

Log ind
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.dk