Atelier September: A place for daytime cooking - Frederik Bille Brahe
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 0 stk.
- Butik Stockholm 0 stk.
- Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKK30 DAGES ÅBENT KØB
-
Information
-
Atelier September: A place for daytime cooking er den første kogebog dedikeret til den berømte københavnske restaurant, med opskrifter fra ejeren Frederik Bille Brahe, der giver eksklusiv adgang til Atelier Septembers mest ikoniske retter.
86 opskrifter med overvejende vegetariske bud på morgenmad, frokost, søde sager og A.S.'s hovedretter, herunder "Avocado Mad", alle med fokus på friske, sæsonbestemte ingredienser.
Frederik gengiver opskrifter på luftige, financier-lignende pandekager, årstidens supper og salater og desserter med matcha-smag med den samme fortrolighed, som formede hans første bestsellerbog med Apartamento, All the Stuff We Cooked.
En introduktion og poetiske mellemstykker skrevet af Frederik giver et indblik i A.S.'s tidlige dage og kulinariske inspiration, et bagtæppe for det, der skulle blive en af de mest berømte restauranter i København.
Atelier September er redigeret af Jeni Porter og fotograferet af Rasmus Weng Karlsen og er en slags hjemkomst - både i de minder, der vækkes af velkendte smage og smukke genstande, og gennem de livslange venner, vi får samlet omkring et bord.
Udgivelsesdato: 11. december 2023
Udgivet af Apartamento Publishing S.L.
Første udgave
Dimensioner: 215 x 297 mm
Antal sider: 256
Format: Indbundet
Sprog: Engelsk
SBN: 978-84-09-55777-6
-
-
Levering og fragt
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.