Æggehvidepulver, Albumin - The Kitchen Lab - 500 g
Lagerstatus
- Web-lagerstatus 3 stk.
- Butik Stockholm 3 stk.
- Butik Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FORSENDELSE OVER 500 DKK30 DAGES ÅBENT KØB
-
Information
-
Pulver af tørrede æggehvider fra frysevand. Anvendes i shakes, smoothies, kager, omeletter, glasurer og marmelader. Æggehvidepulver er fri for kolesterol, har et lavt fedtindhold, men et højt proteinindhold. En del pulver sammen med syv dele vand svarer til flydende æggehvide.
Anvendelse: Doseres efter behov som tør ingrediens i f.eks. margarine. Bland en del pulver med syv dele vand, så det svarer til flydende æggehvide. Pulveret og vandet blandes derefter med en mixer eller blender og opløses i vand ved 35-40°C.
Opbevares tørt og køligt, væk fra direkte sollys. Bruges inden for seks måneder efter åbning af pakken.
Indeholder: Tørret ÄGGvita fra fritgående høns
Tal pr. 100 g:
Energi: 1495kj/357kcal
Fedt: 0,1g
Heraf mættet: 0,1g
Kulhydrat: 4,5g
Heraf sukkerarter: 0,00g
Protein: 84,1g
Salt: 3,3g
Fremstillet af vores venner Særlige ingredienser
-
-
Levering og fragt
-
Leverings artikelnummer: 5056191009235 EAN: 5056191009235
-
Anbefalede produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For at kunne afgive en anmeldelse skal du logge ind på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus opdateres hvert tiende minut.