Kaffebrygger
Når du brygger kaffe med friskmalede kaffebønner, kan du få en lang række andre smage frem, end hvis du gør det med færdigmalet kaffe. Så snart kaffebønnerne er knust, udsættes et væsentligt større overfladeareal for ilt, og det får kaffen til at miste smagsdybden. De fleste kopper kaffe brygget i Danmark i dag er lavet med formalet kaffe – og den smag kan vi alle i KitchenLab virkelig sætte pris på. Men med friskkværnet kaffe dukker en lang række andre smagsnuancer op. Alle, der er begyndt at male deres kaffe og køber friskristet kaffe af god kvalitet, går sjældent tilbage. Her finder du kaffekværne, der er tilpasset til at brygge filterkaffe og pour over En kaffekværn til filterkaffe stiller ikke de samme høje krav til at kunne levere en ensartet partikelstørrelse for fintmalet kaffe. Men ensartet partikelstørrelse er også vigtigt, når du brygger kaffe, så det er en god idé at investere i en god kværn. Her finder du kaffekværne med koniske skær, da de giver et bedre resultat end kværne med knivblade.
Vis 15 af 15 produkter
Sorter efter