Pour over
Pour over er samlebetegnelsen for alle bryggemetoder, hvor man hælder varmt vand over malet kaffe på en mere eller mindre smart måde. Vi hos KitchenLab kan godt lide denne type kaffe, fordi du kan eksperimentere med bryggetider, malegrader, vandtemperaturer, omrøring og en lang række andre variabler – helt vildt. Pour over-kaffe brygges generelt i papirfiltre, og metoden fremhæver ofte mere kompleksitet og resulterer i en lettere kop kaffe end andre metoder. De tre mest populære pour over-modeller er Hario V60, Kalitta Wave og Chemex. Chemex' papirfilter er meget grovere end de andre, hvilket betyder, at filteret i sig selv bevarer mere af kaffens olier. Smagen fra en Chemex er derfor ofte en smule renere og lettere. Med V60 får du en dejlig syre og blomsterkarakter, mens du med Wavens' tre små huller generelt får en længere bryggetid og en sødere kaffe. Vi håndbrygger kaffe ved hjælp af forskellige metoder afhængig af kaffens oprindelse og ristningsgrad for at få det bedste frem fra hver bønne. Her finder du vores udvalg af gadgets til dig, der også kan lide håndbrygget kaffe. Her finder du også alt det tilbehør, du skal bruge til at lave håndbrygget kaffe. Hvis du er interesseret, kan vi varmt anbefale at investere i en god vægt og en kande med svanehals – det vil gøre brygningen både bedre og sjovere. Med en god vægt kan du dosere den samme mængde kaffe og vand hver gang du brygger (eller mens du brygger, juster mængden, indtil det smager fantastisk), så dine kopper er konsekvent ens. Med en svanehalset kande har du bedre kontrol over hældningen, så du nemmere kan dosere vandet korrekt, følge bryggeopskrifter og opnå en jævn brygning af al den malede kaffe i filteret. Med det rigtige udstyr får du bedre styr på de dele, der påvirker slutresultatet. Her finder du vægte specielt designet til kaffebrygning, elkedler med svanehals og kaffefiltre til Chemex, Hario V60 og Kalitta Wave.
Vis 29 af 29 produkter
Sorter efter