Termometer og Målere
Med gode køkkenmål måles de rigtige mål. Selv den mest kræsne kok kan have svært ved at veje den rigtige mængde af hver ingrediens efter fornemmelse, så det kan være godt at have lidt hjælp i køkkenet. Et godt og præcist termometer er guld værd, da det er temperaturen, der bestemmer, hvilke processer der finder sted i råvaren. Men et godt termometer betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om prøve kugler og knækkede visdomstænder, når du laver karamel - eller at oksefilet bliver til en læder. Vægten er heller ikke så dum, da vægten af råvarens vægt er mere konstant end dets volumen, vil vægtmålinger konsekvent give et mere ensartet resultat. Og apropos noget er konstant - nogle vil gerne påstå, at tiden er præcis det. Med en køkkenur glemmer du ikke tingene i ovnen eller på komfuret. Her finder du alt, der har med måling og mål at gøre.
Siden mangler i øjeblikket produkter