Stegepander
Stegepander i alle materialer!
Her finder du alle typer af stegepander, der skal til for at gøre dit køkken komplet. Hvilken stegepande du skal vælge afhænger lidt af hvad du skal bruge den til. En tyk bund tager lidt længere tid at varme op, men holder bedre på varmen i karret, når maden lægges i – falder varmen for meget, risikerer maden at blive kogt i stedet for stegt. Pander med belægning er meget anvendelige og giver en god stegeflade, men til sidst vil belægningen slides af, og panden skal udskiftes. Støbejerns- og kulstofstålpander giver fine og velsmagende stegeflader, især til kød og fisk. Rustfrit stål uden belægning har fine stegeegenskaber, men kræver en vis teknik ved tilberedning. Hvis gryden har et varmebestandigt håndtag, kan den sættes i ovnen. Forvirret? Læs venligst vores købsguide til stegepander!
Vis 30 af 68 produkter
Sorter efter