Mise en place
Hvad betyder mise en place?
Mise en place i køkkenfransk, "misse" på kokkesvensk, betyder nogenlunde alt på plads, alt i (sin) orden. Konceptet, eller selve udførelsen, er en forudsætning for, at arbejdet i køkkenet kan forløbe gnidningsløst, eller endda kan lade sig gøre. Intet skal glemmes, forsinkes eller overlades til tilfældighederne. I dag er "mise en place" synonymt med billedet af råvarer, der forberedes, forarbejdes og fyldes op i små skåle for senere at blive inkorporeret i madlavningen i en bestemt rækkefølge. Arbejdsmåden, eller ideen bag dette koncept, gennemsyrer hele det professionelle køkken og anvendes også på værktøj, maskiner og service. At forberede og organisere sin station inden servering er en væsentlig del af kokkens opgave. Vi har samlet alle produkterne for at gøre det muligt at lykkes med forberedelsen og denne måde at arbejde på. Husk dog, at det ikke kun handler om hjælpemidler. Mise en place er en måde at tænke på, en filosofi, en måde at arbejde på.
Vis 30 af 31 produkter
Sorter efter